de whiskyproeverij bij u thuis

whiskybeleving de whiskyproeverij bij u thuis. Samen met vrienden en familie genieten van een gezellige middag of avond. U proeft een aantal heerlijke whisky’s en daarbij lekkere hapjes. Ondertussen vertel ik over het ontstaan van whisky en het proces van het whisky maken. Hoe komen al die verschillende smaken in de whisky zonder dat er ingrediënten worden toegevoegd. Wat is het verschil tussen een Single Malt whisky en een Blended whisky en wat is Angel’s Share? Waarom schrijf je de ene keer whisky en de andere keer whiskey?

Een whiskyproeverij in een gezellige informele sfeer met veel ruimte voor vragen en gezellig te genieten van wat je proeft. Ontdek welke whisky  jij lekker vindt en wat jij er lekker bij vindt smaken. Met elkaar praten en lachen over wat je proeft, waar je van geniet of wat je niet zo lekker vindt.

Ik probeer na overleg de proeverij zoveel mogelijk op uw wensen af te stemmen en ben niet gebonden aan een leverancier of een slijterij. Hierdoor stel ik de proeverijen telkens opnieuw samen en kan ik ze als u wilt naar wens aanpassen. Wilt u kennismaken met whisky of wilt u een proeverij met alleen maar gerookte, geturfde of medicinale whisky’s of kiest u voor een proeverij met alleen maar whisky’s uit Nederland?

Na afloop zal ik u een aantal tips geven over het aanschaffen van whisky, maar na de proeverij is er bij mij geen mogelijkheid tot het kopen van whisky. Uiteraard moeten alle deelnemers ouder zijn dan 18 jaar. De proeverijen zijn afhankelijk van het soort proeverij vanaf 6 tot ongeveer 20 personen. Ik neem uiteraard alle benodigde spullen mee en neem ook alle vaat weer mee terug.

Dus voor een gezellige proeverij met vrienden en familie, de personeelsvereniging, een vrijgezellenavond of gewoon zomaar, dan kunt u terecht bij whiskybeleving.

Tot snel.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *